.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Κρήτη | Έρχεται σκόνη από την Αφρική | Πώς θα προφυλαχθούμε

Η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης επιθυμεί ενημερώνει τους πολίτες ότι στις 23 και 24 Μαρτίου, ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη, είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, να υπάρξει αυξημένη συγκέντρωση αιωρούμενων σωματιδίων (μεταφορά σκόνης από νότιους ανέμους), πάνω από τη συνήθη μέση τιμή, που είναι τα 50 μg/m3. Το φαινόμενο  θα είναι πιο έντονο από το μεσημέρι της 23ης Μαρτίου και σταδιακά θα εξασθενήσει  από τα ξημερώματα μέχρι τις πρώτες μεσημβρινές ώρες της 24ης Μαρτίου.
Κρήτη | Έρχεται σκόνη από την Αφρική | Πώς θα προφυλαχθούμε
Επειδή το γεγονός αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού, η Διεύθυνση Υγείας συνιστά:
Περιορισμό στην άσκοπη χρήση των ΙΧ, επειδή το φαινόμενο επιτείνεται και λειτουργεί αθροιστικά με την ύπαρξη καυσαερίων.
Τα άτομα αυξημένου κινδύνου, δηλαδή ενήλικες και παιδιά με γνωστά αναπνευστικά προβλήματα, καθώς και καρδιοπαθείς, θα πρέπει να περιορίσουν την σωματική άσκηση για τις ημέρες αυτές, και την όσο το δυνατόν μικρότερη παρουσία τους σε εξωτερικούς χώρους.
Σε κάθε περίπτωση, και επί οποιωνδήποτε εκδηλώσεων από το αναπνευστικό τους σύστημα, να επιδιωχθεί η επαφή με τον θεράποντα ιατρό τους.
zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου