.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Ναι, είναι μέλι από κάνναβη…ή καλύτερα κανναβομέλι!

bees-make-honey-from-cannabis-1



Αυτή τη λαμπρή ιδέα είχε ένας 39 χρόνος άνδρας από τη Γαλλία, ο Νικολά Trainer όταν έφτιαξε μέλι από κάνναβη. Ο Νικολά έχει βρει τον τρόπο να εκπαιδεύσει τις μέλισσες να κάνουν μέλι απο κάνναβη, και ο ίδιος το αποκαλεί CannaHoney.
Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google δείχνει ότι αυτό δεν είναι μια νέα ιδέα, καθώς υπάρχουν πολλές ιδέες των ανθρώπων που προσπαθούν να εμποτίσουν με κάνναβη το μέλι, αλλά κανείς δεν το έχει κάνει, όπως αυτός ο Γάλλος!

Ο Νικολά είναι ένας τεχνίτης, είναι κλειδαράς και μελισσοκόμος, αγαπάει τη φύση και είναι ο συνήγορος της ιατρικής μαριχουάνας. Έχει μελίσσια για πάνω από 20 χρόνια. Από το 2006 έχει μελετήσει πώς να εκπαιδεύσει τις μέλισσες να κάνουν μέλι από την κάνναβη και το 2013 είχε την πρώτη του επιτυχία …το CANNAHONEY!

Έχει σήμερα 30 κυψέλες και συνεργάζεται με τη σύζυγό του στη Γαλλία, αν και έχει ως στόχο να συνεχίσει το έργο του στην Ισπανία, όπου οι νόμοι είναι λιγότερο περιοριστικοί και όπου είναι πιο εύκολο να βρεί επαγγελματίες για να μελετήσουν το έργο του και να αναλύσουν τις ιδιότητες αυτής της νέας δημιουργίας.

Το «κανναβομέλι», σύμφωνα με τον Νικολά έχει ένα άρωμα λουλουδιών και χρώμα και είναι «καλό για την υγεία». Και ότι οι μέλισσες αποδέχονται όλες τις παραλλαγές λουλουδιών.

«Οι μέλισσες που παράγουν το μέλι δεν επηρεάζονται από τα κανναβινοειδή, όπως είναι το THC, επειδή δεν έχουν ενδοκανναβινοειδές σύστημα» εξηγεί ο Νικολά. «Για τις μέλισσες είναι μια μορφή τροφίμων.»

Πηγή>http://katohika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου