.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Τι αποφάσισαν στη Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 31-3-2016 η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου του Δήμου Ιεράπετρας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: Απολογισμός τριετίας, εφορευτική επιτροπή εκλογών, ημερομηνία εκλογών.
Στο πρώτο θέμα έγινε ενημέρωση των μελών για τα πεπραγμένα του συλλόγου κατά τη θητεία του, με έμφαση στις τελευταίες δράσεις καθώς και αυτές που είναι προγραμματισμένες για το προσεχές διάστημα.
Στο 2ο θέμα η συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα ότι μέλη της εφορευτικής επιτροπής θα είναι οι κκ.Δοργιάκης Νίκος και Λεμονάκης Μανώλης και αναπληρωματικοί οι εξής:
Σκορδύλη Σοφία, Κακουλάκη Μαρία, Μιχαλάκη Ελένη, Δαγαλάκης Πέτρος.
Ημερομηνία για τις Εκλογές αναδείξεως των νέων οργάνων του Συλλόγου ορίστηκε η 15η Μαΐου 2016 ημέρα Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου