.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Νέος καύσωνας προ των πυλών - Στους 42 σκαρφαλώνει το θερμόμετρο

Αποτέλεσμα εικόνας για καυσωνας φωτο
Έρχονται αέριες μάζες από την Αφρική! Ο υδράργυρος σταδιακά αρχίζει να ανεβαίνει, ενώ σήμερα Δευτέρα το θερμόμετρο θα δείξει ξανά 40 βαθμούς!
Η καλοκαιρία συνεχίζεται το επόμενο διήμερο και μάλιστα με νέα άνοδο της θερμοκρασίας, στα επίπεδα των 39 με 40 βαθμών κελσίου.
Σήμερα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, με τον υδράργυρος να σκαρφαλώνει, κυρίως στα βόρεια, στους 36 βαθμούς Κελσίου.
Από σήμερα Δευτέρα, μάλιστα, η μάχη μεταξύ μελτεμιού και θερμών αερίων μαζών από τη βόρεια Αφρική φαίνεται ότι θα χαθεί ολοκληρωτικά, με αποτέλεσμα να ανέβει ακόμη περισσότερο η θερμοκρασία.
Παράλληλα, θα επικρατήσουν συνθήκες καύσωνα καθώς οι αέριες μάζες που θα προέρχονται από το Μαρόκο, την Αλγερία, την Τυνησία και την Λιβύη θα επισκεφτούν τη χώρα μας αλλά και μεγάλο μέρος της κεντροανατολικής Μεσογείου.
Η κορύφωση του καύσωνα αναμένεται από την Τρίτη, όταν και αναμένονται θερμοκρασίες ακόμα και πάνω από τους 41-42 βαθμούς Κελσίου.
Προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα υγείας, όπως θερμική εξάντληση και θερμοπληξία, που μπορεί να προκληθούν εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου