.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Τι κάνουμε αν το κουνέλι πάθει θερμοπληξία

 Αποτέλεσμα εικόνας για κουνελια φωτογραφιες


Αν δούμε ότι το κουνέλι έχει συμπτώματα θερμοπληξίας, δηλ. γρήγορη και ακανόνιστη αναπνοή, δύσπνοια, λαχάνιασμα, λήθαργο, ταχυκαρδία, αναπνέει από το στόμα με δυσκολία, το στόμα και η μύτη του είναι πολύ υγρά, και τα αυτιά του πολύ ζεστά, βάζουμε αμέσως το κουνέλι σε δροσερό χώρο, του βρέχουμε τα αυτιά με κρύο νερό (Προσοχή, όχι όλο το σώμα, μόνο τα αυτιά, γιατί αν σε κατάσταση θερμοπληξίας το βρέξουμε, μπορεί να πάθει συστημικό σοκ και ανακοπή) και βάζουμε δίπλα του ένα μπουκάλι παγωμένο νερό, ώστε να το ακουμπάει και να δροσίζεται. Μπορούμε και να το τυλίξουμε με μια πετσέτα βρεγμένη σε κρύο νερό. Μόλις το κουνέλι συνέλθει και αρχίσει να κινείται μόνο του, του δίνουμε να πιεί δροσερό νερό.

Αποτέλεσμα εικόνας για κουνελια φωτογραφιες

Γενικά φροντίζουμε ώστε η διαμονή των κουνελιών να υφίσταται σε δροσερό,σκιερό και καλά αεριζόμενο χώρο.Τοποθετώντας ενα σεντόνι που να διαβρέχεται συνεχώς στην βορεινή πλευρά του χώρου,σε κάποιο άνοιγμα,βοηθούμε την διατήρηση της υγρασίας και κατ επέκταση τον δροσισμό των κουνελιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου