.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ!!! Έρχονται ρυθμίσεις χρεών για ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες

K7

Ενώ για τις επιχειρήσεις άρχισε ήδη να λειτουργεί το σύστημα εξωδικαστικού συμβιβασμού, η δυνατότητα αυτή θα δοθεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου και στους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι θα μπορούν να διευθετήσουν «κόκκινες» οφειλές προς την εφορία και τα ασφαλιστικά Ταμεία. Θα ακολουθήσει στις 20 Σεπτεμβρίου η έναρξη λειτουργίας του παράλληλου εξωδικαστικού μηχανισμού για τη διευθέτηση κόκκινων δανείων των αγροτών.
Απ’ ευθείας διακανονισμοί
Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, η ρύθμιση δε θα είναι συνολική και δε θα περιλαμβάνει κάθε είδους οφειλή, όπως για τις επιχειρήσεις. Θα γίνεται ξεχωριστά για χρέη προς το Δημόσιο και ασφαλιστικούς φορείς, απ’ ευθείας με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και με τον ΕΦΚΑ.
Θα μπορούν να κάνουν νέα ευνοϊκότερη ρύθμιση και όσοι έχουν ήδη ενταχθεί στο σύστημα των 12 -24 δόσεων, ώστε να πληρώνουν μικρότερες μηνιαίες δόσεις  και να εξοφλήσουν σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου.
Τα αγροτικά χρέη
Στο σχεδιασμό προβλέπεται ότι, περίπου 82.000 αγρότες και κτηνοτρόφοι θα μπορέσουν να τακτοποιήσουν παλιές υποχρεώσεις συνολικού ύψους 1,75 εκατ. ευρώ.
Στις οφειλές αυτές θα μπορεί να γίνει και κούρεμα κεφαλαίου, πέραν της διαγραφής τόκων υπερημερίας και λοιπών προσαυξήσεων. Από τη συνολική οφειλή θα διαγράφεται ποσόν  ανάλογο με την περιουσιακή κατάσταση και τις δυνατότητες του  υπόχρεου, έτσι ώστε μετά το κούρεμα  η εναπομένουσα οφειλή να μην υπερβαίνει το 90% της αξίας της περιουσίας του.
Οι ρυθμιζόμενες υποχρεώσεις θα μπορούν να εξοφληθούν σε βάθος 10ετίας, σε μηνιαίες, τριμηνιαίες ή ανισόποσες συμφωνούμενες με τον οφειλέτη δόσεις. Ως βασικό κριτήριο θα λαμβάνεται υπόψη η ηλικία του οφειλέτη ή του εγγυητή, η οποία δεν πρέπει υπερβαίνει τα 75 έτη στη λήξη της ρύθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου