.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Μητσοτάκης: Για να γίνει η χώρα ανταγωνιστική, θα πρέπει να κλείσουμε …ελαιοτριβεία!


Είναι δυνατόν ο κύριος Μητσοτάκης να μην γνωρίζει ότι εάν ο ελαιόκαρπος δεν αλεστεί μέσα σε λίγες ώρες από τη συλλογή του η ποιότητα του λαδιού πάει περίπατο; Μα φυσικά το γνωρίζει. Και αν δεν το γνωρίζει αυτός, το γνωρίζουν σίγουρα οι σύμβουλοι του που τον έβαλαν να πει αυτή την ασυναρτησία. Της οποίας φυσικά η σκοπιμότητα είναι ξεκάθαρη. Μονοπωλιακές καταστάσεις στα ελαιοτριβεία ώστε ο παραγωγός να συνθλίβεται στις απαιτήσεις γνωστών πολυεθνικών. Από τις οποίες κάποιοι πολιτικοί δέχονται χορηγίες εκατομμυρίων. Μέσω διαφημιστικών εταιριών. Σύντομα στις οθόνες σας.
 Πηγή:www.epikairo.com
Το διαβάσαμε στο:http://thivanews.blogspot.gr

 Το όνειρο των "ημέτερων"πολυεθνικών είναι να υπάρχουν σε ολόκληρη τη χώρα πέντε-δεκα μεγάλα ελαιοτριβεία το πολύ ώστε να ελέγχουν απόλυτα την αγορά ελαιολάδου και να προσδιορίζουν τις τιμες κατα βούληση αδιαφορώντας για την τελική ποιότητα του παραγόμενου προιόντος.Αυτή η ιστορία δεν είναι καινούρια.Οταν όλοι αυτοί μιλούν για ανάπτυξη στη χώρα,ενοούν την ανάπτυξη των μεγάλων εταιρειών και όχι του αγρότη και του μικρομεσαίου επιχειρηματία.  Μ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου